Localizare:
Traseu sugerat:  
 

ETA Aurum 5241 90000

REDUCERI DE PAȘTE de până la 50%

2 199,00 RON
+ 24,99 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
robotworld.ro
 

ETA Aspirator ETA ETA524190000 Aurum Robot vacuum cleaner, Operating time 240 min, Li-ion battery, Grey (ETA524190000)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

2 294,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

ETA Aspirator ETA ETA524190000 Aurum Robot vacuum cleaner, Operating time 240 min, Li-ion battery, Grey (ETA524190000)

2 294,99 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro

Alte oferte pentru produsul

 

ETA 5241 90000 Aurum Aspirator robot gri (ETA524190000)

2 131,60 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro
 

Eta Aspirator robotizat ETA 5241 Aurum Robotic (524190000)

2 375,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 131,60 RON

Descrierea produsului
Orientarea perfectăaspiratorul robot eta aurum se instalează foarte rapid. navigație laser inteligentă laser+ 7.0 scanează camera la 360° și împarte automat gospodăria în camere separate. un senzor special tof (time-of-flight) trimite un laser cu infraroșu și calculează distanța până la obiectele din apropiere pe baza timpului de întoarcere. datorită acestui lucru, veți fi mai bine orientat în spațiul dvs. și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la mobilă sau la robot. detectarea obiectelor miciam găsit aspiratorul o jucărie rătăcită pe podea sau papuci lângă pat? asta nu va opri aspiratorul eta aurum. cu detectarea sofisticată a obiectelor mici, aspiratorul poate detecta papucii, jucăriile pentru animale și copii și le poate evita în siguranță. nu există riscul ca aspiratorul să se blocheze sau ca obiectele să se piardă în interiorul aspiratorului. detecția este mai eficientă pe podelele dure. robotul aspirator detectează obiectele mai mari de 4 x 4 cm. covorul nu este o barierăaspiratorul robot eta aurum nu se teme nici de covoare. datorită funcției inteligente a aplicației, atunci când îl așezi pe covor, puterea de aspirare crește automat, asigurând o aspirare mai temeinică. ștergere inteligentăsătul să creezi zone interzise pentru covoare pentru ca aspiratorul să nu le ude în timp ce dai cu mopul? robotul aspirator inteligent pentru mopping eta aurum are soluția. atunci când dai cu mopul pe podea, împinge accesoriul pentru mop mai aproape de podea pentru a face mopul și mai eficient. când trece peste covor, atașamentul pentru mop se ridică din nou, menținând covorul uscat. eta aurum poate spăla cu mopul până la 70 m2 de podea dintr-o singură trecere. poate trece cu ușurință praguri de până la 1,5 cm înălțime, diferențe de nivel și, datorită înălțimii sale de 9,6 cm, poate curăța și sub mobilier. aplicația eta smart pentru o curățare ușoarăcu ajutorul aplicației eta smart, puteți controla în permanență aspiratorul robot. puteți începe curățarea de la serviciu sau în drum spre casă, sau îl puteți programa în mod regulat pentru o zi și o oră selectate. în aplicație, puteți crea zone și pereți interzisi, separați pentru aspirare și separați pentru curățare. aplicația vă oferă o vedere clară a tuturor încăperilor, pe care le puteți edita cu ușurință și denumi după cum doriți. datorită urmăririi inteligente, puteți monitoriza în permanență aspiratorul prin intermediul aplicației - mișcările sale, starea bateriei și istoricul curățeniei. aplicația vă avertizează chiar și atunci când anumite părți ale aspiratorului necesită întreținere. este de la sine înțeles că puteți seta puterea de aspirare (4 setări) și controla intensitatea de mopping (3 setări). ușor de utilizatampăratorul robot eta aurum vorbește limba dvs. pe lângă limba cehă, puteți seta și limbile engleză, poloneză, germană sau franceză. de asemenea, este compatibil cu amazon alexa și google assistant, astfel încât îi puteți da sarcini verbal.

compatibilitate
împerecheați cu ușurință aspiratorul cu telefonul mobil prin wi-fi. aplicația eta smart poate fi descărcată gratuit din google play sau app store și este compatibilă cu android 6.0 (și versiunile ulterioare) și ios 11.0 (și versiunile ulterioare).


Denumiri similare la Robot curatenie ETA 5241 90000: 524190000


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.