iRobot Roomba 966

iRobot Roomba 966

de la 2 399,00 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

iRobot Roomba 966

2 399,00 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
robotworld.ro
 

iRobot Roomba 966 (Roomba 966)

3 189,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
hifistore.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse iRobot: iRobot Robot curatenie

Descrierea produsului
Tip Aspirator robot
Stație de andocare Da
Nivel zgomot 60 dB

Stocarea prafului

Capacitate colector 0.6 l

Acumulator

Capacitate acumulator 1800 mAh
Timp de operare 75 minute
Durată încărcare 3 ore

Dimensiuni

Mărime 360 x 360 x 91 mm
Greutate 4 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Principalele avantaje ale robotului Roomba 966
• Navigație iAdapt 2.0 cu localizare vizuala;
• Aplicație iRobot Home pentru controlul robotul;
• Curățare depână la 185 m2 / încărcare;
• Cap de curățare Adaptive AeroForce;
• Sistemul ANTI încurcarea în cabluri;
• Detecția acustică și optică a mizeriei;
• Funcția de curățare întarziata;
• Indicator pentru coș colector plin;
• Re-încărcare automată în baza de încărcare;
• Capacitate mare a baterie Li-Ion Pentru că îl poți controla oricând, de oriunde printr-o simplă apăsare de buton
Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 966 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou și tocmai ți-ai amintit că trebuie să faci curățenie acasă? E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 966 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicația iRobot Home cuprinde mai multe informații: despre întreținerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire, etc.

Funcţii:
• Amânarea curățării - Curățarea poate fi amânată pentru orice zi și oră a săptămânii.
• Curățare dublă - Roomba curăță toate locurile de două ori. Acest lucru poate fi util în gospodăriile cu animale pentru o curățare completă.
• Curățare de-a lungul pereților - Pentru cea mai bună curățare, aspiratoarele Roomba insistă la finalul curățării de-a lungul peretilor si a mobilierului.
• Întreruperea curățării când coșul colector este plin - În cazul în care coșul colector este plin, robotul se întoarce în locul de unde a început curățenia. După golirea coșului, apăsați CLEAN, iar Roomba va continua.
Informații:
• Întreținerea robotului - Aplicația vă informeazăatunci când aveți nevoie să goliți coșul colector, când trebuiesc curățate periile sau alte părți ale robotului. Această secțiune include, de asemenea, instrucțiuni și modul de a efectua întreținerea.
• Ajutor - Secțiunea pentru ajutor conține răspunsuri la întrebări frecvente, clipuri video de instruire, contacte pentru suport tehnic sau un ghid pentru utilizare rapidă, inclusiv manualul ilustrat.
• Istorie - Aplicația păstrează, de asemenea, un istoric statistic a ciclurilor de curățare individuale. Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri
iRobot Roomba 966 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.
1. Perie laterală rotativă - Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile.
2. Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus - Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.
3. Putere mare de aspirare - Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Navigare iAdapt 2.0 cu localizare vizuala
Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigură o curățare perfectă a apartamentul dvs. , indiferent de cât de spațios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 966 învață drumul, "vede" și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată. Nu va termina până când totul nu este curat
Bateria performantă cu litiu permite robotului iRobot Roomba 966 să curețe până la 185 mp cu o singură încărcare. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce pentru câteva minute la stația de încărcare, se reîncarcă, și continuă curățarea exact de unde s-a oprit, până când își termină treaba. Se oprește în condiții de siguranță în fața scărilor
Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba 966 se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea. O casă plină de cabluri? Pentru Roomba 966 nu este nicio problema!
iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia. Programul SPOT
După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș. AeroForce, capacitate mare de colectare
Roomba 966 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi. Alte funcţii importante
ANTITANGLE - iRobot se gândeşte şi la o gospodărie obişnuită, de aceea a fost conceput cu tehnologia ANTITANGLE care împiedică încurcarea şi blocarea robotului în cabluri sau franjuri de covor. În momentul în care periile semnalizează o rezistenţă, schimbă sensul de rotaţie. În acest mod robotul se eliberează şi poate continua efectuarea curăţeniei.
Comandă simplă - Roombei nu trebuie să-i stabiliţi cum sau cât timp să efectueze curăţenia. Roomba decide întotdeauna singură în funcţie de forma şi mărimea încăperii în care face curăţenie. Apăsaţi butonul CLEAN şi Roomba are grijă de toate celelalte.
Dimensiuni compacte - Graţie înălţimii sale de 9,2 cm, Roomba ajunge sub majoritatea tipurilor de mobilă şi este în stare să facă curăţenie şi acolo unde în mod normal nu aveţi acces, de exemplu, sub pat sau dulapurile de bucătărie. Dimensiunile au fost proiectate în aşa fel, încât robotul să fie adecvat pentru mobila europeană tipizată prevăzută cu picioare.
Staţie de încărcare - Odată ce Roomba evaluează curăţenia ca fiind terminată, începe să caute automat baza sa de încărcare, unde se încarcă pentru a fi pregătită pentru procesul următor de efectuare a curăţeniei. Robotul se întoarce la bază în cazul în care îi daţi ordin prin apăsarea butonului DOCK.
Indicatorul de plin al coşului - Odată ce Roomba se umple, coşul colector de impurităţi vă atenţionează printr-un semnal luminos pe afişaj în legătură cu starea de plin şi necesitatea golirii.
Toate tipurile de pardoseli - Roomba este un robot destinat pentru curăţarea tuturor tipurilor de pardoseli de tipul gresiei, linoleumului, sau al duşumelei de lemn.
Senzori contra căderii de pe scări - Robotii pentru curatenie iRobot sunt dotati cu senzori anti-cadere pentru a asigura o navigare usoara si in siguranta.
Programul SPOT - Programul SPOT serveşte pentru curăţenia locală. Robotul curăţă un spaţiu având diametru de 1 m2. Robotul poate servi drept „mătură şi făraş, când în bucătărie vărsaţi pe podea zahăr, sau poate să vă facă curăţenie, de exemplu, pe rogojina pentru pantofi.
Întreţinere simplă - Prin întreţinere regulată prelungiţi durata de viaţă a Roombei dumneavoastră. Este suficient să-i goliţi regulat coşul colector, să curăţaţi periile şi rotila din faţă.
Bara profilată - Roomba detectează obstacolele cu ajutorul unei bare profilate acoperite cu gumă, cu atingere lentă. Cu ajutorul razelor infraroşii emise de bara robotului, robotul prima dată înregistrează obstacolul, încetineşte în faţa lui şi apoi îl atinge uşor. Bara de protectie cu amortizor protejeaza mobilierul. Contactul direct cu obstacolul măreşte eficienţa periuţei care mătură impurităţile. În plus, graţie barei cu atingere, Roomba trece peste obstacolele virtuale de tipul cuverturii de pat sau al draperiilor lungi. Aspiratoarele robot seria 700 sunt echipate cu bară profilată acoperită cu gumă, robotul fiind astfel și mai menajant faţă de mobilă.
Diagnosticarea problemelor - Robotul este în stare să diagnosticheze singur şi să semnalizeze printr-un semnal sonor sau să anunţe o eventuală problemă, de exemplu, îmbâcsirea periei.
Transbordează pragurile - Roomba este în stare să depăşească uşor consolele de trecere, pragurile şi alte denivelări având o înălțime de până la 2 cm.
42 senzori diverşi - Sistemele iAdapt de navigare şi control funcționează numai în combinaţie cu o cantitate suficientă de senzori optici și acustic. Roomba 800 are în total 42 de senzori care strâng date importante despre cameră și bariere.
Sistem de curățare AeroForce - Aspiratorul robot Roomba seria 800 este echipat cu un cap nou de curăţare. Series are equipped by new model cleaning head. Sistem de curăţare AeroForce Adaptive Cleaning este dinamic, se adaptează la orie tip de suprafaţă de podea, independent dacă este linoleum, covor sau gresie.
Coş colector de mare capacitate AeroForce - Coşul colector de mare capacitate AeroForce a fost special conceput pentru noul aspirator Roomba seria 800. Avantajele lui sunt date de filtrul de înaltă calitate Hepa, care prinde chiar şi cele mai fine particule de praf şi este extrem de potrivit persoanelor alergice.
Filtru de inalta eficienta AeroForce® - Aspiratorul robot Roomba seria 800 utilizează filtru Filtru de inalta eficienta AeroForce® pentru filtrare. Acest filtru este unul dintre cele mai eficiente, deoarece prinde chiar și cele mai fine particule de praf și polen. Este potrivit pentru cei predispuşi la alergii și protejează mai bine filtrele convenționale, care sunt utilizate în aspiratoare.
Sistem de curățare AeroForce pe trei nivele


Denumiri similare la Robot curatenie iRobot Roomba 966: Roomba966
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.